Magda Meijer keramiek & brons

Exotische vrouwen in keramiek en brons

Geboren te Meppel maar met Indonesische roots, heeft altijd een passie gehad voor exotische vrouwen. Na een vierjarige opleiding schilderen en portrettekenen op de kunstacademie te Maasmechelen Belgie waren exotische vrouwen dan ook meestal het onderwerp van haar schilderijen.

10 jaar exotische beelden

Na ongeveer 10 jaar geschilderd te hebben kwam ze in 2011 in aanraking met klei. Er ging een wereld voor haar open ze kon nu haar drang naar perfectie verwezenlijken. Uit een zak klei wist ze haar exotische vrouwen met de serene mysterieuze uitdrukkingen tevoorschijn te toveren. Ze gebruikt ook bewust sobere kleuren om de spirituele uitstraling van haar beelden niet te verstoren.

Dat haar keuze juist was blijkt wel uit de grote interesse die is ontstaan voor haar opmerkelijke beelden “exotische vrouwen”.

Galerie Zeven Zomers toont Magda Meijer

Tijdens de winterexpositie, 10 december t/m 30 januari toont Magda Meijer een selectie keramische en bronzen beelden in galerie Zeven Zomers. U bent welkom.

Kunstenaars Zeven Zomers

In onze vaste collectie: glaskunst van Gert Bullée en Fons Uytdehaag, natural art van Rob Plattel, olieverfschilderijen van Eelko van Iersel, papierkunst van Annelies Reijers, bronzen beelden van Rieke van der Stoep, Peter Jansen, Rose van den Hurk, Marcel Julius Joosen & Anke Birnie.

Decembermaand = cadeaumaand

Geef elkaar een kunstwerk cadeau tijdens deze decembermaand. Een kunstwerk is een blijvende herinnering, een krachtbron, het brengt geluk.