Kunstenaar Relinde Kattenberg

Galerie Zeven Zomers toont Relinde Kattenberg

Galerie Zeven Zomers exposeert de bronzen beelden van Relinde Kattenberg van 6 maart tot en met 28 april 2024. Op zondag 17 maart, aanvang 14.00 uur, wordt haar expositie feestelijk geopend met een toespraak en een drankje/hapje. Alle kunstliefhebbers zijn welkom tijdens deze bijzondere expositie en opening.

De Basis verbeeldend, in Brons verwoord…

Relinde heeft over de afgelopen jaren haar eigen stijl in brons ontwikkeld. Brons heeft voor haar een tijdloze uitstraling. Brons blijft. De inspiratie voor haar beelden haalt Relinde uit de Bijbel. Als ze iets leest dat haar raakt ontstaat een beeld van de emotie. Deze emotie probeert zij in haar beelden tot uiting te brengen. Teer en kwetsbaar.

Zij wil dan ook graag dat haar kunstwerken, op wat voor manier dan ook, uitnodigen tot gesprekken over emoties, gedachten, maatschappelijke thema´s enzovoort, om daarmee een groei in bewustzijn te bewerkstelligen. 

In haar werk probeert ze deze aspecten zoveel mogelijk tot uiting te laten komen. Relinde exposeert in binnen- en buitenland en haar sculpturen zijn op verschillende locaties te zien. Haar werk is opgenomen in collecties in Nederland, België en Duitsland.