De galerie is weer regulier geopend!

Open op afspraak Pasen Paasdag Kieta Nuij beelden in brons Het innerlijk beeld zichtbaar gemaakt, tastbaar. De weerspiegeling van de ziel. Verstilde beweging, gratie, schoonheid, maar ook spanning, worsteling, de ruwe kanten van de ervaring Expositie kunst galerie Zeven Zomers Nijmegen Anke Birnie Rose van den Hurk Rob Plattel natural art abstracte olieverfschilderijen Harry de Leeuw Rieke van der Stoep

Bezoek de galerie

De galerie is weer regulier open van woensdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. U kunt gewoon weer zonder afspraak binnenlopen en genieten van de kunst. Uiteraard kunt u ook nog steeds een afspraak inplannen om de galerie te bezoeken. Het voordeel is dat u een privé gelegenheid hebt om de kunst te bekijken en wij u extra advies op maat kunnen geven! We verwelkomen u graag weer bij ons.

Galeriehouder Eelko van Iersel nodigt u van harte uit om langs te komen en u te oriënteren. ‘Ook als u gewoon even kunst wilt snuiven!

Check!

We zijn weer regulier open, zodat u de huidige expositie kunt bekijken. Dat betekent:
• max. 7 personen
• geen corona gerelateerde klachten
• 1,5 m afstand

Verliefd worden

Kunst kopen is ook wel te vergelijken met “verliefd worden”. Bij voorkeur gebeurt dit spontaan als u rondkijkt in de galerie. Als galeriehouder zie ik het dagelijks gebeuren: de bezoeker wordt geraakt door een kunstwerk, het kunstwerk resoneert met de toeschouwer, er springt een vonk over -visa-versa-, de dialoog ontstaat tussen kunstwerk en liefhebber.

Kunstcadeau

Nu u meer thuis bent wilt u zich graag omringen met mooie kunst, die echt iets toevoegt. Een schilderij voor in uw huis, een cadeau voor uw zoveel jarig huwelijk, een situatie die gemarkeerd wordt met een blijvend aandenken. Een mooi beeld, een glasobject, natural art, papierkunst. Een greep uit ons aanbod.

Oriëntatie

Het kan ook zijn dat u in de oriëntatiefase zit en een indruk wil krijgen van de kunst in de galerie. Gelukkig biedt de website een goede indruk van de kunst die wordt getoond, de verschillende kunstenaars en de mogelijkheden. Schroom dus niet om contact op te nemen, want door de 18 jaar ervaring weten wij -als geen ander- een oplossing te vinden voor uw vraag. Het is altijd een uitdaging om een passend kunstwerk te realiseren.

Presentatie aan huis

De presentatie kan digitaal verzorgd worden via foto’s, Photoshop-presentatie en film. Daarnaast is een presentatie van kunst in uw huis of bedrijfsruimte mogelijk. Wij komen dan met de kunst bij u op locatie. Dan kunt u meteen zien of het dát brengt wat u voor ogen heeft. Mooie service én we doen het graag!

Social media

Op facebook en instagram plaatsen we dagelijks een kunstwerk van de dag.

Team Zeven Zomers, Eelko van Iersel