Zeven Zomers bestaat 15 jaar: expositie 9-9-2018Jubileum 15 jaar

Op zondag 9 september viert de galerie haar 15-jarig bestaan. Om 14.00 uur opent galeriehouder & kunstschilder Eelko van Iersel de expositie met een toespraak.
Singer songwriter Kris van Son, die in 2011 een Tom Odems Award won en inmiddels afgestudeerd aan de Rockacademie, treedt zondag op tijdens de feestelijke opening van galerie Zeven Zomers..
U bent van harte welkom.

Expositie Wilfried Grootens & Erik Kierkels

Voor dit jubileum toont de galerie een expositie van twee topkunstenaars: Wilfried Grootens en Erik Kierkels. De werken van deze kunstenaars -in combinatie met de vaste kunstenaars van de galerie-  zorgt voor een fabuleus samenspel van schoonheid, kracht, transparantie en tederheid. Laat u verrassen!

t/m 30 sep: Wilfried Grootens toont zijn geslepen glazen kubussen. De afzonderlijke glasplaten beschildert hij zo dat na het polijsten een transparante, geometrische ruimte ontstaat, waarin een driedimensionaal object lijkt te zweven.
5 sep t/m 28 okt: 
De beelden van Erik Kierkels bezitten een enorme spanning. Vol vuur, krachtig in uitdrukking bij zijn stieren en paarden, terwijl het frêle, speelse in zijn engelen en danseressen zichtbaar is. Dé primeur van zijn glazen sculpturen.

Kunstenaars Zeven Zomers

In onze vaste collectie: glaskunst van Gert Bullée, natural art van Rob Plattel, olieverfschilderijen van Eelko van Iersel, papierkunst van Annelies Reijers, bronzen beelden van Rieke van der Stoep, Peter Jansen, Rose van den Hurk, Marcel Julius Joosen & Anke Birnie.