Nieuwjaarsborrel 6 januari & Luc Peters

Op zondag 6 januari, om 14.00 uur, opent galeriehouder & kunstschilder Eelko van Iersel de expositie van Luc Peters. We proosten dan gezamenlijk op het nieuwe jaar. U bent van harte welkom van 14.00 tot 17.0o uur.

“WIJ WENSEN U VOOR 2019 SCHOONHEID & BEZINNING”

Luc Peters

Het werk van Luc Peters is anachronisch (antiek en hedendaags), samengesteld uit losse delen, van vreemde zettingen, van ontmoetingen van verschillende materialen en soms van hergebruikte elementen. Deze originele totems staan in een middenweg tussen klassiek beeldhouwerschap en het readymade werk van Duchamp. Zij zijn de stralende vruchten van de frontale botsing tussen klassiek en hedendaags. Zij zijn als het ware de vruchten van de pop-art uit de Griekse oudheid. Peters is beeldhouwer van nieuwe ordes, een uitvinder van antieken uit het heden.

Kunstenaars Zeven Zomers

In onze vaste collectie: glaskunst van Gert Bullée, natural art van Rob Plattel, olieverfschilderijen van Eelko van Iersel, papierkunst van Annelies Reijers, bronzen beelden van Rieke van der Stoep, Peter Jansen, Rose van den Hurk, Marcel Julius Joosen & Anke Birnie.