3 juni Sara Donkers (fotografie nieuwe Marikens) & Marjo Wiltingh

Galerie Zeven Zomers nodigt u uit voor de feestelijke middag op zondag 3 juni. Eelko van Iersel opent om 14.00 uur de expositie met een toespraak.

Kunst in Marikenstraat

Dit jaar ‘2018’ is omgedoopt tot Marikenjaar, waarin de historische Mariken van Nieumeghen wordt geëerd door o.a. een kunstexpositie in de Marikenstraat. 20 hedendaagse kunstenaars tonen een kunstwerk in de etalages van verschillende winkels. Ter afsluiting van deze expositie nodigt galerie Zeven Zomers de betrokken kunstenaars en ondernemers uit voor deze finissage.

De nieuwe Marikens

Voor deze gelegenheid toont galerie Zeven Zomers 6 portretten van Sara Donkers. In samenwerking met ‘De Gelderlander’ portretteerde de fotografe sterke vrouwen uit de stad en streek. De foto’s zijn van 27 mei t/m 3 juni te zien in de galerie op nummer 50 en in het etalagepand van de galerie op nummer 40.

Marjo Wiltingh toont haar sculpturen in verschillende materialen: glas, hout, steen en brons. Haar werk is te zien in galerie Zeven Zomers van 3 juni t/m 29 juli.

In onze vaste collectie: glaskunst van Gert Bullée, natural art van Rob Plattel, olieverfschilderijen van Eelko van Iersel, papierkunst van Annelies Reijers, bronzen beelden van Rieke van der Stoep, Peter Jansen, Rose van den Hurk & Anke Birnie.