Zomerexpositie Nijmegen 2018

Zomerexpositie

De hele zomer kunt u in galerie Zeven Zomers genieten van een prachtige kunstexpositie. Op zondag 9 september viert de galerie haar 15-jarig bestaan.

Deze feestelijke middag wordt om 14.00 uur geopend met een welkomsttoespraak en live muziek. Bezoek de website voor het laatste nieuws.

De galerie is regulier geopend van woensdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
Aangepaste openingstijden 
gesloten donderdag 30 augustus
gesloten vrijdag 31 augustus
gesloten zondag 2 september
zondag 9 september 15 jaar bestaan & opening expositie: 14.00-17.00 uur
gesloten zondag 16 september
gesloten zondag 23 september

Kunstenaars

t/m 29 juli: Marjo Wiltingh exposeert haar poëtische sculpturen met spannende combinaties van glas, hout, steen en brons.
1 aug t/m 30 sep: Wilfried Grootens toont zijn geslepen glazen kubussen. De afzonderlijke glasplaten beschildert hij zo dat na het polijsten een transparante, geometrische ruimte ontstaat, waarin een driedimensionaal object lijkt te zweven.
5 sep t/m 28 okt: De beelden van Erik Kierkels bezitten een enorme spanning. Vol vuur, krachtig in uitdrukking bij zijn stieren en paarden, terwijl het frêle, speelse in zijn engelen en danseressen zichtbaar is.

Zomerexpo 2018

In onze vaste collectie: glaskunst van Gert Bullée, natural art van Rob Plattel, olieverfschilderijen van Eelko van Iersel, papierkunst van Annelies Reijers, bronzen beelden van Rieke van der Stoep, Peter Jansen, Rose van den Hurk, Marcel Julius Joosen & Anke Birnie.