Kunstenaar Harry de Leeuw

Aangepaste openingstijden i.v.m. Corona

De galerie is de komende periode geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag én zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Andere dagen is de galerie geopend op afspraak. Als u een afspraak maakt bent u verzekerd dat u de enige bezoeker bent, waardoor risico’s nihil zijn. We vragen om de maatregelen van de overheid in acht te nemen: 1,5 meter afstand, als je klachten hebt niet komen, geen handen geven etc.

Harry de Leeuw is een beeldhouwer die op eigen wijze werkt in brons met hoofdthema’s als landschap en architectuur. Het werk van Harry de Leeuw valt onder het lyrisch realisme met als inspiratiebron landschap en architectuur. Hij zoekt daarin naar een sfeer die verleidt tot herinneringen en verhalen.

Galerie Zeven Zomers toont tot eind mei 2020 een mooie selectie nieuwe werken van Harry de Leeuw. Zijn bronzen beelden zijn uniek en vertellen hun eigen verhaal…

Zondag 8 maart bent u van harte welkom bij de feestelijke opening, waar kunstenaar Harry de Leeuw zelf ook aanwezig is. Om 14.00 uur start galeriehouder Eelko van Iersel met een korte toespraak, waarna u kunt genieten van de kunst, drankje/hapje en elkaar.

Klik hier voor het interview met Harry de Leeuw bij IntoNijmegen