Laatste dag Marikenstraat 47 | 6 nov 2016

Het weekend, 5 & 6 november, was het laatst weekend op de locatie Marikenstraat 47 te Nijmegen. Zondag 6 november om 14.00 uur zal eigenaar Eelko van Iersel een woord van welkom brengen en de exposanten aan u voorstellen.

De nomadische galerie Zeven Zomers reist momenteel meer dan 13 jaar om haar kunst op wisselende locaties te tonen. Een podium voor professionele kunst, die eerder het hart en de ‘ziel’ mag raken, dan de ratio. Vanaf maart 2016 heeft u kunnen genieten van de kunstwerken op locatie Marikenstraat 47. Een museale ruimte, waar de kunst ruim opgesteld goed tot haar recht komt. Geheel onverwachts zal de galerie vanaf maandag 7 november weer verder reizen. Het pand is verhuurd aan een andere ondernemer. Dit weekend, 5 & 6 november kunt u voor het laatst genieten van de nieuwe expositie op deze locatie. Zeker de moeite waard om te komen kijken. Nu het nog kan!

Eelko van Iersel heeft de afgelopen week de nieuwe expositie ingericht van 8 verschillende kunstenaars. Juist op het moment dat deze expositie naar tevredenheid was gerangschikt en verlicht kreeg Van Iersel het bericht dat het pand per direct zal worden verhuurd aan een nieuwe huurder. Dat was wel even schrikken…Galerie Zeven Zomers huurt panden tijdelijk en maakt het daarmee mogelijk dat de kunst in de Nijmeegse binnenstad zichtbaar is en toegankelijk voor kunstminnend publiek. Een oase van kunst, kleur, rust en inspiratie.

Expositie

De expositie toont werk van: Mark van Kuppevelt (brons & hout), Ulrich Schriewer (sand art: sculpturen & schilderijen), Rieke van der Stoep (figuren in brons) en Maarten Luijk (stenen beelden). De galerie toont permanent de non-figuratieve olieverfschilderijen van Eelko van Iersel‘natural art’ van Rob Plattel en bronzen beelden van Rose van den Hurk en Anke Birnie.

Bemiddeling & Advies

De galerie verhuisd naar de overkant van de straat: Marikenstraat 38. U kunt daar terecht voor de kunstwerken van de bij de galerie betrokken kunstenaars, lopende zaken en/of kunstadvies op maat.