EXPO oktober 2015

zevenzomers_EXPO_okt20151

Laatste dag ‘galerie Zeven Zomers’ op Houtstraat

Zondag 25 oktober is het de laatste expositiedag op de huidige locatie. Het pand zal daarna onderdeel worden van de naastgelegen horecaonderneming “De blonde pater”. Bijna 2 jaar heeft de galerie kwalitatieve exposities getoond in dit schitterende hoekpand. Een succesvolle periode, waar we met genoegen en tevredenheid op terug kunnen kijken.

Eigenaar Eelko van Iersel is blij dat hij ruim 12 jaar beeldende kunst kan integreren in het Nijmeegse binnenstad. Zijn galerie reist, vanaf 2003, ‘als een nomade’ en toont haar kunst op wisselende locaties. Daardoor komen er steeds weer anderen in contact met de galerie en de gepresenteerde kunst. Galerie Zeven Zomers zal begin 2016 weer verder reizen naar een nieuwe locatie. De galerie is in de tussenperiode gewoon beschikbaar voor bemiddeling tussen kunstkopers en bij de galerie aangesloten kunstenaars.


OPENING > LAATSTE EXPOSITIE > zondag 4 oktober, 14 – 17 uur

Alweer de laatste expositie in dit schitterende hoekpand. Na deze tentoonstelling zal de galerie weer verder reizen naar een nieuwe locatie. U bent van harte welkom bij de opening op zondag 4 oktober.

Om 14.00 uur zal Hubert Hendriks u welkom heten met een toespraak. Onder het genot van een drankje/hapje genieten we van de expositie: Jacky Geurts (glaskunst), Carla Rovers (stenen beelden), Rob Plattel (natural art), Eelko van Iersel (olieverfschilderijen) en Lubbo de Graaf (organische lampen).