EXPO januari-februari 2011

zevenzomers_EXPO_20113

2011 brengt schoonheid, verfijning en vrede. Galerie Zeven Zomers wenst u een INSPIREREND JAAR.

U bent van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsborrel op zondag 9 januari 2011, van 14.00 tot 17.00 uur.
Om 14.00 uur opent wethouder Henk Beerten de expositie met een welkomsttoespraak. U kunt genieten van kunst en muziek op deze nieuwe locatie van galerie Zeven Zomers, Stikke Hezelstraat 65 te Nijmegen.

De galerie toont, van 9 januari tot en met 20 februari 2011, bronzen beelden van Peter R. Hein, beelden in natuursteen van Rini van Dam en non-figuratieve olieverfschilderijen van Eelko van Iersel.

Eelko van Iersel heeft de nieuwe huisstijl ontworpen voor galerie Zeven Zomers. Het getal ‘zeven’ wordt geassocieerd met spiritualiteit, mystiek en geluk. En ‘zomers’ refereert aan: warmte, zon, licht, natuur, kleuren, kracht en vrijheid. Vanuit die basis presenteert de galerie hedendaagse kunst. De focus ligt bij kwaliteit en zeggingskracht. ‘Als een nomade’ reist de galerie rond om, telkens op een nieuwe locatie, kunst te presenteren. De afgelopen jaren is galerie Zeven Zomers tijdelijk gevestigd geweest op verschillende locaties in Nijmegen, o.a. Plein 1944, Grote markt, FiftyTwoDegrees en het Besiendershuis. Het innovatieve idee van de reizende galerie zorgt voor inspirerende exposities en bijzondere samenwerkingen.