Covid-19

Kieta Nuij beelden in brons Het innerlijk beeld zichtbaar gemaakt, tastbaar. De weerspiegeling van de ziel. Verstilde beweging, gratie, schoonheid, maar ook spanning, worsteling, de ruwe kanten van de ervaring Expositie kunst galerie Zeven Zomers Nijmegen Anke Birnie Rose van den Hurk Rob Plattel natural art abstracte olieverfschilderijen Harry de Leeuw Rieke van der Stoep

Kunst kopen

Laten we binnen de maatregelen kijken wat er nog wél kan! Deze ‘lockdown’ duurt tot 9 februari. Gelukkig is er de mogelijkheid om de galerie op afspraak te bezoeken. Het voordeel is dat u een privé gelegenheid hebt om de kunst te bekijken en wij u extra advies op maat kunnen geven! Er mag veel niet, maar kunst kopen mag gelukkig nog wél.

Op afspraak

We gaan tijdens de lockdown wel op afspraak coronaproof open zodat je de huidige expositie kunt bekijken.
Dat betekent:
• max. 2 personen
• geen corona gerelateerde klachten
• 1,5 m afstand
• mondkapje

Verliefd worden

Kunst kopen is ook wel te vergelijken met “verliefd worden”. Bij voorkeur gebeurt dit spontaan als u rondkijkt in de galerie. Als galeriehouder zie ik het dagelijks gebeuren: de bezoeker wordt geraakt door een kunstwerk, het kunstwerk resoneert met de toeschouwer, er springt een vonk over -visa-versa-, de dialoog ontstaat tussen kunstwerk en liefhebber. Aangezien een bezoek aan de galerie nu niet mag, komen wij graag bij u thuis om kunst te laten zien. En uiteraard bent u vrij om het kunstwerk wel of niet te aan te schaffen.

Advies op maat

Laat u dus niet weerhouden door de maatregelen om contact op te nemen, zodat wij een advies op maat kunnen verzorgen. Het zou jammer zijn als u het gevoel heeft dat een aankoop moet worden uitgesteld.

Kunstcadeau

Nu u meer thuis bent wilt u zich graag omringen met mooie kunst, die echt iets toevoegt. Een schilderij voor in uw huis, een cadeau voor uw zoveel jarig huwelijk, een situatie die gemarkeerd wordt met een blijvend aandenken. Een mooi beeld, een glasobject, natural art, papierkunst. Een greep uit ons aanbod.

Oriëntatie

Het kan ook zijn dat u in de oriëntatiefase zit en een indruk wil krijgen van de kunst in de galerie. Gelukkig biedt de website een goede indruk van de kunst die wordt getoond, de verschillende kunstenaars en de mogelijkheden. Schroom dus niet om contact op te nemen, want door de 17 jaar ervaring weten wij -als geen ander- een oplossing te vinden voor uw vraag. Het is altijd een uitdaging om een passend kunstwerk te realiseren.

Presentatie aan huis

De presentatie kan digitaal verzorgd worden via foto’s, Photoshop-presentatie en film. Daarnaast is een presentatie van kunst in uw huis of bedrijfsruimte nog steeds mogelijk. Wij komen dan met de kunst bij u op locatie. Dan kunt u meteen zien of het dát brengt wat u voor ogen heeft. Mooie service én we doen het graag!

Social media

Op facebook en instagram plaatsen we dagelijks een kunstwerk van de dag. Belangrijke voeding in tijden van culturele schaarste. #kunstkopenmagnogwél

Team Zeven Zomers, Eelko van Iersel