Zomerexpositie Nijmegen 2018

Zomerexpositie

De hele zomer kunt u in galerie Zeven Zomers genieten van een prachtige kunstexpositie. Op zondag 9 september viert de galerie haar 15-jarig bestaan.
Deze feestelijke middag wordt om 14.00 uur geopend met een welkomsttoespraak en live muziek. Bezoek de website voor het laatste nieuws.

Kunstenaars

t/m 29 juli: Marjo Wiltingh exposeert haar poëtische sculpturen met spannende combinaties van glas, hout, steen en brons.
1 aug t/m 30 sep: Wilfried Grootens toont zijn geslepen glazen kubussen. De afzonderlijke glasplaten beschildert hij zo dat na het polijsten een transparante, geometrische ruimte ontstaat, waarin een driedimensionaal object lijkt te zweven.
5 sep t/m 28 okt: De beelden van Erik Kierkels bezitten een enorme spanning. Vol vuur, krachtig in uitdrukking bij zijn stieren en paarden, terwijl het frêle, speelse in zijn engelen en danseressen zichtbaar is.

Zomerexpo 2018

In onze vaste collectie: glaskunst van Gert Bullée, natural art van Rob Plattel, olieverfschilderijen van Eelko van Iersel, papierkunst van Annelies Reijers, bronzen beelden van Rieke van der Stoep, Peter Jansen, Rose van den Hurk, Marcel Julius Joosen & Anke Birnie.